Rob Bos

Rob Bos

Meubelmaker is een edel beroep. Als kind wilde ik al graag dingen maken van hout. Mijn ouders hebben mij de basis van natuurlijk leven mee gegeven, door heel vaak te gaan kamperen en een jeugd te geven in een landelijk dorp namelijk Schellinkhout.

Na een bouwkundige MTS opleiding ben ik op 22 jarige leeftijd als zelfstandig meubelmaker een meubelmakerij begonnen, wat tot op heden geweldig loopt. Om het ambacht met de hedendaagse media te combineren heb ik deze internet site laten maken. Hier zijn een aantal foto's van wat ik de afgelopen 25 jaren heb gemaakt.

Graag zou ik deze collage uitbreiden met uw meubels. Mijn motto is; alles is mogelijk, het mooiste van een handgemaakt meubel is; dat wanneer er een verhaal bij hoort, het veel meer waard is, dan het kant en klare meubel. Waarvan mijn prijs in het algemeen niet hoger is.

Daarom, heeft u een eigen idee? Bel en ik kom vrijblijvend bij u langs om deze zelfbedachte wens te bespreken. Hierna krijgt u een prijsopgave die niet meer veranderd en u krijgt een uniek meubelstuk met levenslange garantie.

Tot ziens, Rob